Årskalender 2018

1-copie.png

A1 Gambia sin årskalender er en flott kalender for 2018 med fargerike bilder som viser livet på Step One Nursery. Årskalenderen kan du henge på kjøkkenet ditt, på arbeidsplassen eller andre steder hvor en kalender kommer godt med. Den er perfekt for deg som har mange å kjøpe julegave til, men som ikke vet helt hva du skal kjøpe. Hva er vel bedre å gi en gave som tar seg godt ut, samtidig som du hjelper de som er vanskeligere stilt enn deg selv?

Kalenderen koster 100 kr og er laget av et profesjonelt trykkeri (stor takk til ekh.no!). Siden foreningen drives på frivillig basis og kalenderne er trykket pro bono går hele beløpet går tilbake til A1 Gambia og driften av skolen. Porto på kr 30 tilkommer.

OM A1 GAMBIA 

A1 Gambia driver førskolen Step One Nursery som ligger i landsbyen Tujereng i Gambia. På skolen går det 104 barn, som støttes av faddere i Norge. Gjennom skolegangen blir barna gitt det beste mulige utgangspunktet for livet. Hvert barn får materialet de trenger for å lære, samt et varmt måltid hver dag.

SLIK KJØPER DU KALENDEREN

For å kjøpe en kalender kan du sende en e-post til post@a1gambia.org med navn og adresse, samt hvor mange kalendere du trenger. Kalendere vil sendes ut forløpende, slik at du får din kalender i god tid innen det nye året ringes inn.